Over Ons
Angelien Spijker
Over Ons

Warmte & rust bij de pieperhorizon

Wij zijn Angelien en Cor Spijker. Trotse eigenaren van onze hobbyboerderij en onze 2 accommodaties waar we gasten ontvangen. Gezien Cor en Angelien nogal bescheiden zijn, is deze pagina geschreven door een zeer tevreden klant ;)

--
Angelien heeft een achtergrond in zorg en toerisme  en Cor heeft onder andere bij een architectenbureau en in de facilitaire kant van de zorg gewerkt. Met de aankoop van de hobbyboerderij waren er al gelijk ideeën om andere mensen ook te laten genieten van onze mooie plek.

Toen er in 2010 de mogelijkheden kwamen voor nieuwe initiatieven in de Pieper polder hebben Cor en Angelien de eerste stappen gezet voor een rolstoeltoegankelijke accommodatie.

In 2015 is de aannemer gestart met de bouw van het casco en is in 2016 het vakantiehuis afgebouwd en ingericht volgens de ideeën van Cor en Angelien.

Nadat deze naar wens was, popte het idee voor een tinyhouse op. Dit tinyhouse van 20m2 is geheel ontwikkeld, gebouwd en ingericht door de twee.

Zo staan er nu op het terrein zowel een vakantiehuis (max 6 personen) en een tinyhouse (1 a 2 personen) waar geheel in rust genoten kan worden. Want, naast dat je je gelijk thuis voelt in beide accommodaties, wordt er ook gedacht aan de inwendige mens, en is wellness altijd inbegrepen en kun je kiezen uit verschillende arrangementen die je laten ontzorgen, inspireren of activeren.

En die hobbyboerderij? Die is er wel maar zie je eigenlijk ook niet, doordat beide accommodaties zo zijn gebouwd dat jij uitzicht hebt over de landerijen. En wil je wel even een kip vasthouden, een lammetje aaien of varkens met lang haar zien? Dan kan dat!

Op de hobbyboerderij worden verschillende dieren gehouden en de dieren worden verzorgd door Cor en Angelien. Daarbij krijgen zij regelmatig hulp van de hun zoon Matthijs, de vader van Angelien en jongeren die hun een handje komen helpen. Bij Cor en Angelien staat de deur altijd open! En dat voel je in alles!


Wil je meer weten? Bel met Angelien: 06 16 24 72 85

Cor Spijker

Bezoekers over ons

“De Pieper Horizon kan ik iedereen met een gezin aanraden. Heerlijk de rust die er is. En natuurlijk de wellness is fantastisch. Heerijk wanneer de kinderen op bed liggen, de sauna even in en wat tijd voor elkaar.
Voor de kinderen is het leuk dat ze alleen de deur uit kunnen en even bij de dieren kunnen kijken, lekker rennen op het erf en knuffelen met de poezen.

We hebben gebruik gemaakt van het arrangement Weekendje Familie. Dus bij aankomst stond er al wat lekkers klaar en hebben we pizza'tjes gemaakt met de pizzarette. Alles was geregeld voor een relaxte namiddag / avond. Perfect."

Pascal

33 jaar | Weekendje familie

“Ik heb onlangs twee nachten doorgebracht bij De Pieper Horizon en was zeer onder de indruk van de rust en de natuurlijke schoonheid van de locatie. De tinyhouse was schoon en modern, met een prachtig uitzicht over de weilanden.”

Tom
45 jaar | Basic retraite

"Ik kreeg een weekendje alleen weg voor mijn verjaardag. De Pieper Horizon overtrof al mijn verwachtingen. De rustige ligging midden in de natuur zorgde voor een ontspannen sfeer. De Tiny was luxe maar bood ook een adembenemend uitzicht over de weilanden. Het ontbijt met verse producten maakte elke ochtend speciaal."

Susanne
42 jaar | Tiny House

Reserveer direct

Via deze link kun je de beschikbaarheid van de accomodaties bekijken. En gelijk boeken als je wilt!

reserveer

Neem contact op

Heb je vragen over arrangementen of wil je advies? Vul dan het formulier in, of bel ons! We helpen je graag.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.